Hvem er vi?

Mailflower.dk er et veletableret blomsterfirma, der har eksisteret siden 2002 og er beliggende i Egå ved Århus. Vores speciale er snitblomster, og vi leverer alt inden for denne kategori, med personlighed og masser af kreativitet.

Mailflower.dk´s varemærke er vores friske, holdbare og meget kreative buketter. Vi går meget op i, at give buketten netop det lille ekstra touch, der gør, at den bliver noget helt særligt. Buketterne varierer efter årstid, og vi kan især anbefale dig, at lade Mailflower bestemme. Det betyder, at vi samme dag har mulighed for at finde sæsonens bedste blomster hos vores leverandør og på den måde sørge for, at du får mest muligt for dine penge. Vi garanterer selvfølgelig for, at buketten bliver smuk og harmonisk i farver og blomster.

Vi glæder os meget til at levere netop din blomsterhilsen.

Det siger vores kunder

Min absolutte favorit blomsterleverandør. Altid flotte kreative buketter og god valuta for pengene, derudover er holdbarheden altid i top. Mine varmeste anbefalinger.
- Susanne, Randers
Fantastiske blomster. Jeg er altid så glad og tilfreds! Buketterne holder i lang tid og er super smukke at se på. Kæmpe anbefaling herfra!
- Kathrine, Egå
Altid super flotte buketter - med friske blomster, som holder rigtig længe. Kan varmt anbefale Mailflower.
Helle, Århus